Boek nu u weekend of midweek in de winterperiode

Profiteer deze maand -Nog enkele chalets beschikbaar. Tevens verhuur voor een weekend of midweek

De vakantieperiode begint weer bijna, daarom  bij Camping De Scheepsbel kunt u nog profiteren van een mooie aanbieding. Boek tussen 01 maart tot 27 maart .

 

Heerlijke genieten van de rust op de Veluwe

Ook in augustus kunt u in Nederland nog heerlijk genieten van het mooie weer. Zo is er de mogelijkheid om heerlijk te fietsen door de prachtige bosrijke omgeving van onze camping en bezoekt u gemakkelijk de plaatsen Elburg, Nunspeet en Harderwijk. Onze camping ligt direct in het bos en de hei, met vele fiets en wandelroutes. Bij de receptie zijn diverse routes verkrijgbaar en op onze website maak je met de fietsrouteplanner eenvoudig je eigen tocht.
Zowel voor recreanten als voor de fanatieke wandelaars en fietsers is De Scheepsbel de beste keuze voor een heerlijke vakantie in het voorjaar op de Veluwe.

Boek nu online.

Camping de scheepsbel is de ideale camping om je vakantie te besteden in Nederland, op de camping is er voor jong en oud wat te beleven en als je een dagje weg wilt is er genoeg in de buurt.
Pascal Boelhouwers via Zoover.nl

Luxe chalets voor een perfect weekend in maart

In onze luxe 4 of 6 persoons chalets hoeft u alleen maar te genieten van uw vakantie op camping De Scheepsbel. Profiteer nog snel.

Boek hier uw vakantie op de mooiste camping van de Veluwe.