3=2 nachten Kampeeraanbieding

Een weekend of een paar daagjes er even lekker voordelig tussen uit! In het voor- en naseizoen krijgt u de 3e overnachting van ons cadeau! U boekt 3 nachten en betaald er 2, ongeacht het aantal personen waarmee u komt!

Kampeer drie nachten en betaal er maar twee.

 

Heerlijke genieten van de rust op de Veluwe

In de omgeving van De Scheepsbel kunt u heerlijk fietsen door de prachtige bosrijke omgeving van onze camping en bezoekt u gemakkelijk de plaatsen Elburg, Nunspeet en Harderwijk. Onze camping ligt direct in het bos en de hei, met vele fiets en wandelroutes. Bij de receptie zijn diverse routes verkrijgbaar en op onze website maak je met de fietsrouteplanner eenvoudig je eigen tocht.
Zowel voor recreanten als voor de fanatieke wandelaars en fietsers is De Scheepsbel de beste keuze voor een heerlijke vakantie in het najaar op de Veluwe.

Korting wordt automatisch berekend ook wanneer u online boekt.

Camping de scheepsbel is de ideale camping om je vakantie te besteden in Nederland, op de camping is er voor jong en oud wat te beleven en als je een dagje weg wilt is er genoeg in de buurt.
Pascal Boelhouwers via Zoover.nl

Luxe chalets voor een perfect weekend in het voor- en naseizoen.

In onze luxe 4 of 6 persoons chalets hoeft u alleen maar te genieten van uw vakantie op camping De Scheepsbel. Profiteer nog snel van onze voordelige voor- en naseizoen tarieven!

Boek hier uw vakantie op de mooiste camping van de Veluwe.