Home » Accommodaties » Chalets en Stacaravans te koop

Chalets en Stacaravans te koop

Op de camping zijn verschillende chalets en stacaravans te koop. Deze zijn van particulieren, maar ook verkopen wij zelf een aantal chalets/stacaravans. Alle kavels betreffen een huurkavel.

Camping De Scheepsbel is het hele jaar geopend en u kunt dus het hele jaar gebruik maken van uw chalet/caravan. Het seizoen van Camping De Scheepsbel loopt van 1 april tot 31 maart van het jaar erop. Bekijk het actuele aanbod in het overzicht hieronder. Aan de hand van de plattegrond kunt u gelijk zien waar de plek is. Op lege kavels bestaat de mogelijkheid om een  stacaravan/chalet te plaatsen.

U heeft een accommodatie naar uw wens gevonden, en dan?

  • U maakt samen met de verkoper een afspraak om de chalet/caravan op de receptie over te schrijven. U kunt in juni,juli en augustus niet op vrijdag en zaterdag overschrijven i.v.m drukte op de receptie.
  • Benodigdheden: een uittreksel van de gemeente waar u ingeschreven staat en legitimatie.
  • De overschrijvingskosten bedragen € 270,00 welke bij overdracht voldaan dienen te worden per contant/pin.

Actueel te koop staande stacaravans en chalets op De Scheepsbel

Plek Verkoper Prijs Bijzonderheden Link voor meer info+foto's
Chalet heeft nog geen vaste plaats, kavel mag zelf worden uitgezocht. Camping de Scheepsbel €62.500 Dit luxe chalet is zeer ruim en van alle gemakken voorzien.
Het chalet heeft nog geen vaste plek. U kunt zelf naar wens een mooie lege kavel uitzoeken en daar het chalet laten plaatsen.
Prijs is exclusief aansluitkosten.

Het is bij ons toegestaan om het chalet zelf onder te verhuren aan derden.

Aantal slaapkamers: 2 (één 2-persoons, twee 1 persoons bedden)
Afmetingen: 12x 4 meter
Bouwjaar: 2020
Geheel onderhoudsvrij

- Luxe keuken inclusief vaatwasser, koelkast en inbouw-magnetron
- Nette badkamer met wandtoilet, wastafel, douche en designradiator
- Openslaande deuren in de woonkamer en slaapkamer
- CV installatie

https://bit.ly/2UWr5as
D76 Jordi & Amy Slierendregt €57.500 Deze onderhoudsvriendelijke kunststof chalet is in 2020 volledig gerenoveerd en van alle luxe voorzien die je van een mooie vakantie chalet mag verwachten. Het chalet Casa Veluwe is 15 meter lang en staat op een zonnige jaarplaats.

Het chalet is geschikt voor maximaal 6 personen. Het is van alle luxe voorzien met o.a. een moderne keuken, regendouche, centrale verwarming, televisie, elektrische sfeerhaard, openslaande deuren naar de veranda met buitenkeuken en heerlijke lounge set. De ruime sfeervolle tuin op het zuiden heeft een picknicktafel, trampoline en de Little Casa. In deze hut die op een veilige plaats aan de schuur vast zit kunnen kinderen zich heerlijk vermaken. Uiteraard zou deze ruimte ook voor andere doeleinden te gebruiken zijn.

De prijs is inclusief de inboedel en stageld t/m 31-03-2021. Prijs is excl. overschrijfkosten.

https://bit.ly/3m2mjUr

Beschikbare plaatsen voor nieuwe stacaravans en chalets

Gebied A Gebied C Gebied D Gebied E Gebied F Gebied Bakboord