Home » Accommodaties » Chalets en Stacaravans te koop

Chalets en Stacaravans te koop

Op de camping zijn verschillende chalets en stacaravans te koop. Deze zijn van particulieren, maar ook verkopen wij zelf een aantal chalets/stacaravans. Alle kavels betreffen een huurkavel.

Camping De Scheepsbel is het hele jaar geopend en u kunt dus het hele jaar gebruik maken van uw chalet/caravan. Het seizoen van Camping De Scheepsbel loopt van 1 april tot 31 maart van het jaar erop. Bekijk het actuele aanbod in het overzicht hieronder. Aan de hand van de plattegrond kunt u gelijk zien waar de plek is. Op lege kavels bestaat de mogelijkheid om een  stacaravan/chalet te plaatsen.

U heeft een accommodatie naar uw wens gevonden, en dan?

  • U maakt samen met de verkoper een afspraak om de chalet/caravan op de receptie over te schrijven. U kunt in juni,juli en augustus niet op vrijdag en zaterdag overschrijven i.v.m drukte op de receptie.
  • Benodigdheden: een uittreksel van de gemeente waar u ingeschreven staat en legitimatie.
  • De overschrijvingskosten bedragen € 350,- welke bij overdracht voldaan dienen te worden per contant/pin.

Te koop staande chalets en caravans

PlekVerkoperPrijsBijzonderhedenLink voor meer info+foto's
D 71S. Oudeboonn.o.t.k.Deze Charmante Chalet staat gelegen op de Camping Scheepsbel.
In het bosrijke omgeving van Doornspijk met vrije uitzicht op de natuur en op nog geen 2 min loopafstand van heide en zandverstuiving zeer vriendelijke omgeving voor kinderen en huisdieren, prachtige fiets en vele wandelroutes.
De chalet is gerenoveerd in 2020 en heeft een open stijl van binnen met hoge kwaliteit opgebouwd en afgewerkt. Kozijnen van meranti en dubbelglas en perfecte ventilatie. Buiten is deze zeer mooi afgewerkt met Douglas hout dus onderhoud vrij. Binnen zijn alle ruimtes verbonden met elkaar waardoor er optimaal gebruik gemaakt word gemaakt van de 80 m 2 die deze chalet bezit. Grote woonkamer met prachtig uitzicht op de natuur open L keuken met Boretti gasstel om heerlijk te kunnen koken. Vanuit de woonkamer loop u zo door naar de badkamer die weer uitkomen ieder zijden een slaapkamer . Masterroom is 12 m 2 en de andere kamer is in een L vorm 8 m2 . De badkamer is ruim opgezet vanwege de doorloop en heeft een royale toilet en een inloop douche. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger die te vinden is in een cv kamer. De chalet is voorzien van centrale verwarming en voelt dan ook echt als een tweede huis aan. Met een heerlijke binnenplaats voor privé maar ook een voorkant waar nog eventueel een veranda gebouwd mag worden van 21 m 2 waar je de meeste dag zon heb.
Voor contact: 0651220393
E 33verkoopmakelaar: jos@stacaravanmakelaar.nl
0653891113
€ 53.500Bouwjaar 2012
2 slaapkamers, 1 badkamer, apart toilet, keuken in hoekvorm en schuurtje buiten.
Super mooi chalet met prachtige veranda. Gedeelte met glas, kan ook helemaal opgezet worden. Ruime badkamer aan de slaapkamers vast.
Foto's op te vragen bij makelaar