Home » Accommodaties » Kampeerterrein » Seizoenplaatsen

Seizoenplaatsen

Uw tweede thuis, waar u heerlijk elk weekend, elke vrije dag en de vakanties door kunt brengen. U huurt uw seizoenplaatsen van 27 maart tot 31 oktober 2020.

Op de camping mag u zelf een mooie plek uitzoeken. Er is voldoende keus. Een rustige, beschutte plek of juist een ruime plek in het centrum van de camping? Wij bieden het allemaal. In het voorjaar en in de zomer is er van alles te doen voor de kinderen. Tijdens deze weken (meivakantie, hemelvaart, Pinksteren) is het recreatieteam aanwezig om de kids te vermaken.

De kosten voor een seizoenplaats bedragen € 1.775,- excl. toeristenbelasting. 

De plek is incl. 200 kWh vrijverbruik, (extra verbruik € 0,30 per kWh), incl. water op de plek (m3 vrij), gebruik van douches en warm water, Wi-Fi toegang voor 1 apparaat, een bijzettentje en auto op de plek.

De seizoenplaats is voor een gezin van maximaal 6 personen, wat op één adres woont. Indien de plaats gebruikt wordt door twee personen, krijgt men een korting van € 50,00!

Voor opa’s & oma’s, kan er een jaarkaart gekocht worden à € 50,00 p.p. dan kunnen ook zij het hele jaar gebruik maken van de plek en genieten van de mooie omgeving.

Kom vrijblijvend naar de plekken kijken en reserveer gelijk een mooie plek voor 2020. Wij zijn 7 dagen per week geopend en helpen u bij de receptie graag verder!

Lees meer over de kampeerterreinen

Eén van de mooiste campings van Nederland!
M. Groothuis - via Zoover.nl
Seizoenplaatsen bieden u de mogelijkheid om een langere periode te genieten van de mooie omgeving, de perfecte faciliteiten en de gezelligheid.