Home » Accommodaties » Vakantiebungalow Kajuit 64

Kajuit 64 – Luxe vakantiebungalow met 3 slaapkamers

Luxe vakantie voor 6 personen

  • 6 persoons luxe vakantiebungalow op de Veluwe
  • Centraal gelegen
  • Etage met 2 slaapkamers
  • Vlakbij de speeltuinen
  • Groot terras met tuinset en picknicktafel
Met trots presenteren wij onze nieuwste accommodatie: Kajuit 64.
Een luxe vakantiebungalow op de Veluwe voor 6 personen ontworpen door Alex Huisman en oud werknemer van De Scheepsbel, Gert Jan Boeve en Patrick van de Wetering.

Ruimte, charme en comfort

De insteek was om de toegestane ruimte (56m2) efficiënt te benutten en veel comfort te creëren. De draagelementen in het huis zijn zichtbaar gebleven wat de nodige charme met zich meebrengt.

Inrichting van de vakantiebungalow

Op de begane grond is de ruime zithoek met grote banken en televisie. In de open hoekkeuken maakt u lekkere maaltijden klaar. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Tijdens het bereiden van de maaltijden heeft u een leuk uitzicht over het kampeerveld van de camping. De maaltijd nuttigt u aan de ruime eettafel met heerlijk comfortabele stoelen en bank.

De ruime tweepersoons slaapkamer met luxe boxspring-bedden bevindt zich op de begane grond. Met een ruime inbouwkast heeft u veel ruimte om uw kleding op te bergen. In de aangrenzende luxe ruime badkamer geniet u van de regendouche en riante dubbele wastafel. In de inpandige berging van De Kajuit kunt u uw (elektrische) fietsen stallen en opladen. Vanzelfsprekend is De Kajuit voorzien van verwarming door middel van CV.

Dubbele woonlaag

Uniek aan De Kajuit is de dubbele woonlaag. De Kajuit is de eerste accommodatie op het park met een verdieping. Zo bestaat de bovenverdieping uit een ruime vide en twee ruime slaapkamers voorzien van dezelfde luxe boxpring-bedden.

Deze camping is zo gezellig en het mooie is je bent dicht bij het bos waar je heerlijk kunt wandelen en er worden regelmatig leuke dingen gedaan op de camping. Super!
Irma Winter via Facebook
Lekker op vakantie in onze luxe vakantiebungalow, genieten doet u op de Veluwe
Keuken
Slaapkamers
Woonkamer
Overigen
Badkamer

Huisdieren zijn niet toegestaan in Kajuit 64. Wilt u graag op onze camping verblijven met uw huisdier? Boek dan een plaats op het kampeerterrein.

In Kajuit 64 is het huren van bedlinnen verplicht!
Kosten zijn € 7,50 per pakket.
U dient zelf zorg te dragen voor keuken- en badlinnen.

Uw eigen vakantiebungalow

Diverse gemeenten in Nederland hebben onlangs de regels voor chalets en vakantiebungalows aangepast. Kajuit 64 is gebouwd om volledig te voldoen aan deze criteria.

Onze Kajuit 64 is beschikbaar als showmodel en kan in samenwerking met De Scheepsbel en GP Bouw naar eigen wens gebouwd worden.  Heeft u interesse in de ontwikkeling van een soortgelijke luxe vakantiebungalow. Neem dan contact met ons op.

Van alle gemakken voorzien. Lekker op vakantie in onze luxe vakantiebungalow