Home » Algemeen » Contact

Contact opnemen

Het team van Vakantiepark Capfun de Scheepsbel heet u van harte welkom. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u die uiteraard stellen via telefoon, email of via het contactformulier.

Contactformulier

Vul onderstaande formulier in en wij ontvangen uw bericht rechtstreeks in onze systemen. Wij behandelen uw bericht dan met de hoogste prioriteit

Openingstijden

Vakantiepark Capfun De Scheepsbel is maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag & zondag geopend van 10.00 – 16.00 uur.

Receptie Vakantiepark Capfun De Scheepsbel
Tel. +31 (0) 525 – 661422

E-mail
scheepsbel@capfun.com

Bezoekadres
Klaterweg 9
8085 SB Doornspijk

Routebeschrijving

Zo bereikt u Camping De Scheepsbel:
Wanneer u rijdt op de A28 van/naar Zwolle, dan verlaat u de snelweg bij afrit 15. U rijdt richting Epe, na ca. 150 meter, gaat u linksaf het bos in (zie ANWB bord). Na 200 meter (zie ANWB bord) gaat u linksaf, u blijft de weg alsmaar volgen. Het spoor over en onder het viaduct doorrijden vervolgens ziet u aan de rechterkant camping ‘De Scheepsbel’.

NB: Campers hoger dan 2.90 mtr kunnen via Nunspeet de camping bereiken. Komt u vanaf de A50 (Arnhem-Zwolle) dan neemt u afrit 27 afslag Nunspeet. Komt u vanaf de A28, dan neemt u de afslag Nunspeet-oost/Epe. Vanaf beide uitritten rijdt u richting Nunspeet en volgt u de ANWB borden.

Er is zo veel te doen in de regio! Camping De Scheepsbel is het perfecte vertrekpunt voor een vakantie waarbij u er dagjes op uit gaat!