Coronavirus COVID-19

ALGEMENE SITUATIE

Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom houden we nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen. Hieronder vindt u een overzicht van vee gestelde vragen en antwoorden.

 1. Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus (COVID-19)?
  Ja, Camping de Scheepsbel gaat tot op heden gewoon open op 27 Maart 2020. Maar het is een terechte vraag. We begrijpen dat u met een gerust gevoel op vakantie wilt. Daar doen wij ons uiterste best voor. Uw vakantie kan nog steeds doorgaan. Voor een verblijf op ons park gelden dezelfde landelijke richtlijnen als die u thuis opvolgt. Daarnaast nemen wij een aantal extra maatregelen.
 2. Welke maatregelen neemt Camping De Scheepsbel om verspreiding te voorkomen?
  Het landelijk beleid is erop gericht om de sociale contacten met anderen tot een minimum te beperken en de (hand)hygiëne te waarborgen. Landelijk zijn alle horeca, wellness, en restaurants tot 6 april gesloten. De receptie en Fietsverhuur zijn wel open. U kunt er nog steeds op uit in de omgeving. Er is nóg meer aandacht voor de schoonmaak van het sanitair gebouw. Zodra dat kan volgens de adviezen van de overheid, gaan alle faciliteiten weer open.
 3. Wat kunt u zelf doen?

Het is belangrijk om de standaard maatregelen op te volgen die gelden bij een “normale” griep en verkoudheid, namelijk:

 • Een begroeting op een andere wijze dan een hand, knuffel of kus te geven is prima;
 • Was je handen regelmatig langer dan 25 seconden met water en zeep;
 • Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van je elleboog;
 • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg;
 • Meldt u meteen als iemand alle symptomen van het Corona virus heeft door telefonisch contact op te nemen met de plaatselijke huisarts en informeer de receptie.

Telefoon receptie: 0525-661422
Telefoon plaatselijke huisarts: 0525-661545

Het actuele nieuws over het Coronavirus vindt u op:

https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus