Home » De camping

Camping De Scheepsbel

Onze camping is gelegen in de prachtige bossen van de Veluwe. Vanuit uw tent of caravan stapt u zo het bos in. De camping ligt centraal in het land, de perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes met het hele gezin. De Scheepsbel beschikt over drie verwarmde zwembaden en een lange waterglijbaan. Ook is er een tennisbaan en sportveld. In de indoorspeeltuin klimmen en klauteren de kinderen in het piratenschip en glijden ze naar de onderwaterwereld! Verspreid over de camping zijn er verschillende speeltuinen en is er een kinderboerderij. Tijdens het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig.

In de kampwinkel kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen of geniet van een heerlijke maaltijd of drankje in Restaurant De Serre, de horecagelegenheid op de camping. Op de camping is draadloos internet aanwezig.

ANWB Erkende Camping

ANWB waardeert onze camping met 4 sterren! Wij behoren dus volgens de ANWB tot de betere campings van Europa.

Onze gasten geven ons een 7,3 op Zoover

Ons team werkt iedere dag hard om het de gasten naar de zin te maken met een verzorgde camping, goede voorzieningen en een leuk activiteitenprogramma. Dat onze bezoekers ons waarderen met een 7,3 op Zoover is een prachtig compliment!

De ligging van de camping is geweldig, je loopt zo vanaf de camping de heide op. Voor kinderen zijn er dagelijks activiteiten waar ze naar toe kunnen en zeker de buitenspeeldag is een topper!
De Vakantieganger
Er is zo veel te doen in de regio! De Scheepsbel is het perfecte vertrekpunt voor een vakantie waarbij u erop uit gaat!

Voorzieningen

Openingstijden (receptie)
Camping De Scheepsbel is het hele jaar door geopend! In de wintermaanden is de receptie geopend van 10:00 – 16:00 uur en  het voor en naseizoen van 09:00 tot 17:00 uur, gedurende het hoogseizoen van 09:00 – 12:30 uur  en van 13:00- 17:30 uur

Fietsverhuur
Natuurlijk wilt u genieten van de mooie omgeving van de camping, daarom kunt u bij de receptie terecht voor fietsverhuur. Op aanvraag is het ook mogelijk om kinderzitjes, fietskarren of elektrische fietsen te huren. De prijzen variëren van € 9,00 per dag, tot € 36,00 per week.

Alles voor een top vakantie
Op Camping De Scheepsbel vindt u alle mogelijkheden en voorzieningen om er voor de kinderen een onvergetelijke vakantie van te maken:

Daarnaast is er op de camping uiteraard een kampwinkel en kunt u op de gehele camping gebruik maken van het draadloos internet.

Sanitaire voorzieningen

Douches en toiletten
Op Camping De Scheepsbel zijn drie verwarmde sanitairgebouwen met wasbakken, douches en toiletten. In een van de gebouwen is er een ruimte voor mindervalide. Deze ruimte heeft een toilet, wastafel en douche in één. Ideaal voor minder mobiele bezoekers of campinggasten. Ons nieuwe sanitairgebouw beschikt over een gezinsruimte en een baby wasruimte. In het voor en na seizoen is het kleine toiletgebouw gesloten, tijdens hemelvaart en Pinksteren en het hoogseizoen is deze wel geopend.

Om de sanitairgebouwen netjes en schoon te houden zijn onze gebouwen afgesloten. Via een speciaal pasje krijgt u toegang tot het gebouw.

Baby wasruimte
In twee van de sanitairgebouwen vindt u een aparte baby wasruimte met aankleedgelegenheid en/of gezinsruimte.

Afwasruimte
Bij de sanitairgebouwen kunt u kosteloos gebruik maken van warm water voor de vaat.

Wasserette
Ook tijdens de vakantie is het weleens nodig om een was te draaien. Bij De Scheepsbel is dat geen enkel probleem: u kunt wassen voor € 3,75 (incl. wasmiddel) en drogen voor € 3,25.

Er is zo veel te doen in de regio! Camping de Scheepsbel is het perfecte vertrekpunt voor een vakantie waarbij u er dagjes op uit gaat!

Plattegrond

De camping bestaat uit verschillende velden. Wij bieden plek aan kampeerders, seizoenplaatsen en jaarplaatsen. Ook verhuren wij verschillende accommodaties.  De gele- en het blauwe veld zijn de kampeervelden. De jaarplaatsen bevinden zich in de groene vakken op de plattegrond. De verhuuraccommodaties hebben een blauw vakje.

Wanneer u online uw vakantie boekt, kunt u met behulp van de plattegrond zelf uw plekje uitkiezen (voorkeursboeking)!

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot een  kampeerplaats of accommodatie dan staan wij u graag telefonisch te woord.

Klik op de plattegrond voor een grotere weergave.

Op de camping staan verschillende chalets en stacaravans te koop. Deze zijn van particulieren, maar ook verkopen wij zelf een aantal chalets/stacaravans. Alle kavels betreffen een huurkavel.

Fotoalbums

Klik op onderstaande foto’s om de verschillende foto albums te bekijken.