Home » De camping

De camping

2 verschillende velden

  • Ruime plaatsen 100 - 180 m²
  • Elektra inclusief
  • Douchen en water inclusief
  • Zonnig of bebost gelegen
  • Honden welkom

Camping De Scheepsbel heeft 2 verschillende kampeervelden, zoals aangegeven op de plattegrond. Het centrale veld G en ons deels nieuw en mooi aangelegde W veld.

Veld G is een klein veld in het centrum van de camping, naast het verwarmde toiletgebouw en dichtbij het zwembad. Het G veld telt 13 plekken van ± 100 m². De plekken hebben 6 ampère stroom en een eigen waterpunt + afvoer.

Het W veld is aan de rechterzijde van de camping. Dit kampeerterrein ligt vlak naast het zwembad en beschikt over een leuke speelplaats in het midden. Ook dit is een ‘comfort veld’ met 10 ampere. Per nacht betaald u €2,- toeslag. Het veld ligt tegen de geluidswal van de snelweg A28. Ondanks dat, is het een heerlijk stukje natuur, met relatief weinig geluidsoverlast. 

Tevens is het veld wat verlengt met de plekken vanaf W18, deze plekken liggen mooi langs de gelijkswal met iets meer bomen rondom de plaatsen.

Er is geen cai aansluiting bij de kampeerplekken (digitenne of schotel tv is wel mogelijk). Tevens beschikt het park over Wifi tegen betaling.

Let op! Voor alle kampeervelden geldt, dat u uw plaats zult delen met vele vogels, konijnen en eekhoorns…

 

De Scheepsbel is een heerlijke plek waar je kan genieten van de rust en de natuur. Voor de kinderen een fantastische plek om lekker te ravotten in het bos...
Debbie - via Zoover.nl
Kom ook kamperen in de Veluwse bossen

Plattegrond

De camping bestaat uit verschillende velden. Wij bieden plek aan kampeerders, seizoenplaatsen en jaarplaatsen. Ook verhuren wij verschillende accommodaties.  De gele- en het blauwe veld zijn de kampeervelden. De jaarplaatsen bevinden zich in de groene vakken op de plattegrond. De verhuuraccommodaties hebben een blauw vakje.

Wanneer u online uw vakantie boekt, kunt u met behulp van de plattegrond zelf uw plekje uitkiezen (voorkeursboeking)!

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot een  kampeerplaats of accommodatie dan staan wij u graag telefonisch te woord.

Klik op de plattegrond voor een grotere weergave.

Overtuigd? Kom gauw kamperen in de Veluwse bossen