Home » Thema’s » Actief » Fietsen

Fietsen in een van de mooiste gebieden van Nederland

De Veluwe staat natuurlijk bekend om de prachtige natuur, met veel heide en prachtige bosrijke gebieden. Door deze gebieden lopen talrijke fietsroutes. Het is dan ook niet voor niets dat Gelderland een van de mooiste wandel- en fietsprovincie van Nederland is.

Vanaf camping De Scheepsbel zijn dan een groot aantal verschillende fietsroutes te volgen. Met zijn centrale ligging op de Veluwe is Doornspijk (nabij Nunspeet) een ideaal startpunt voor een groot aantal fietsroutes. Vanaf Doornspijk fietst u zo naar bijvoorbeeld Harderwijk, Ermelo of het pittoreske Elburg. Mogelijkheden te over!

Fietsknooppunten
Ook op de Veluwe kunt u gebruik maken van de fietsknooppunten, via de genummerde borden. Deze knooppunten leiden u over de beste fietspaden en zijn vaak zelfs autovrij. De bewegwijzering is uitstekend en met het knooppunten plan stippelt u heel gemakkelijk een heerlijke fietsroute op de Veluwe uit. Uiteraard bepaalt u hierbij zelf de afstand en gewenste knooppunten.

Tips voor een leuke fietstocht op de Veluwe
Uiteraard kunt u bij de receptie van camping De Scheepsbel ook terecht voor tips voor een leuke fietsroute op de Veluwe. Ook kunt u bij ons voordelig een fietskaart kopen met het bekende knooppunten netwerk. Wilt u thuis (of in uw caravan of tent – via ons WiFi netwerk) alvast een route uitstippelen? Kijk dan op: www.fietseropuit.nl.

Heeft u vooraf vragen over mogelijke fietstochten? Neem gerust contact met ons op via 0525 – 661 422 of via het contactformulier op onze website.