Home » Thema’s » Natuur

De Veluwse natuur op haar mooist

Onze camping ligt middenin de Veluwse bossen. Zo geniet u de hele vakantie van de Veluwe. Kom langs en ervaar zelf de rust op onze camping. Geniet van de vogels en eekhoorntjes om u heen. Of ervaar een lekker actieve vakantie waarbij u een paar wandelschoenen verslijt of vele kilometers door de prachtige Veluwse natuur fietst.

Spelen in het bos
Over de hele camping vinden kinderen de leukste speeltuinen. Onze natuurspeeltuin is een geweldige klauterbaan in het bos.
Zandverstuiving De Zoom
Onze camping ligt dicht tegen Doornspijkse Heide. Via de heide loopt u gemakkelijk naar de prachtige zandverstuiving De Haere!
Kamperen onder de bomen
Kies voor het beboste kampeerveld W. Dit is een rustig veld, met veel privacy. Ideale plekken voor kampeerders die op zoek zijn naar het authentieke ‘kampeergevoel’.
Een park met veel wandelroutes, het Kröller-Müller museum en het jachthuis St. Hubertus.
Stap op de bekende witte fietsen of bezoek het Kröller-Müller Museum, het Museonder of het Jachtslot Sint Hubertus in Nationaal Park De Hoge Veluwe.
Fietstocht op de Veluwe
De Veluwe staat bekend om de prachtige natuur, met veel heide en prachtige bosrijke gebieden. Door deze gebieden lopen talrijke fietsroutes.
Prachtige wandelroutes
Door zijn ideale ligging is camping De Scheepsbel perfecte voor mensen die houden van wandelen in de prachtige natuur van de Veluwe.

Natuur in de omgeving

  • Stranden
  • Veluwe meer
Genieten van de rust en ruimte op onze prachtige camping.