Home » Thema’s » Senioren

Rust en ruimte voor senioren

Als senior stelt u andere eisen aan uw vakantie en camping dan bijvoorbeeld een gezin met kinderen. Bij camping De Scheepsbel begrijpen we dat heel goed en daarom is onze camping zo ingericht dat ook u kunt genieten van een ontspannen vakantie op ons park.

Ontelbare fietsmogelijkheden
Vanaf camping De Scheepsbel heeft u als 50 plusser oneindige mogelijkheden om te fietsen. Zo kunt u door middel van de landelijk bekende fietsknooppunten zelf een heerlijke fietsroute uitstippelen.
Heerlijke ruime plekken
De plekken op camping De Scheepsbel zijn zeer ruim en bieden daarmee een privacyrijke kampeermogelijkheid, waardoor u kunt genieten van een verblijf midden in de natuur.
Heerlijk comfortabele chalets
De chalets zijn volledig gemeubileerd en voorzien van tv, lekkere douche en goede bedden. Parkeren kan gemakkelijk bij uw accommodatie, op uw eigen parkeerplaats.
De tijd aan u zelf
Kies voor een seizoenplaats van eind maart tot eind oktober en geniet zo vaak als u wilt van de prachtige omgeving. Een plekje kiest u zelf uit!
Talloze wandel mogelijkheden
Vanaf camping De Scheepsbel heeft u talloze wandelmogelijkheden. Zo kunt heerlijk wandelen over de nabijgelegen zandverstuiving “De Haere”. Zandverstuiving De Haere kent bijzondere flora en fauna, waaronder de jeneverbesstruik.
Verwarmd en schoon sanitair
Een verwarmd sanitairgebouw is erg belangrijk voor senioren. Daarom is er op camping De Scheepsbel een verwarmd sanitair gebouw. In een van de gebouwen is er daarnaast een mindervalide ruimte, met een toilet, wastafel en douche in één. Ideaal voor wanneer u minder mobiel bent. Douchen en gebruik van warm water is gratis!
Rust en ruimte voor senioren op onze senior vriendelijke camping. Boek vandaag nog en ervaar het zelf!